Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Hubertina Elisabeth van de Laar, geboren te Ittervoort op 6 oktober 1898, overleden op 17 november 1993, begraven te Ittervoort, dochter van Johannes Hubertus van de Laar en Anna Maria Philomina Lemmens.


Zij is getrouwd te Ittervoort op 9 mei 1925 met
Johannes Lambertus Hubertus Marius Corbeij, postbode en molenaar, geboren te Thorn op 29 juli 1898, overleden op 8 januari 1972, begraven te Ittervoort, zoon van Arnoldus Leonardus Corbeij en Antonetta Elisabeth Hubertina Ex.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Christiaan Hubertus Marie, geboren te Ittervoort op 24 januari 1926, overleden te Thorn op 6 juni 2016, gecremeerd te Baexem.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina