Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jan Engels.


Hij was gehuwd met
Petronella Michels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrik, wever, geboren te Gemert op 17 juli 1818, overleden te Ittervoort op 1 mei 1850.
    Hij is getrouwd te Thorn op 20 februari 1843 met Anna Catharina Douze, geboren te Thorn op 4 september 1816, overleden aldaar op 17 maart 1886, dochter van Lambert Douze en Catharina Scheeren.
    (Zij is later getrouwd te Thorn op 8 augustus 1855 met Corneil Soentjens, dienstknecht, geboren te Beegden op 7 maart 1815, zoon van Francois Soentiens en Martine Linssen. (Hij is eerder getrouwd te Heel en Panheel op 13 februari 1840 met Jeanne Willekens, dienstmeid, geboren te Roggel op 3 januari 1810, overleden te Beegden op 8 april 1854, dochter van Gerardus Willekens en Henrica Bongaerts.))Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina