Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Angelina Ras, geboren te Maastricht op 15 augustus 1821, overleden te 's-Gravenhage op 11 november 1907, dochter van Thomas Laurens Ras en Maria Isabella Maas.


Zij is getrouwd te Ittervoort op 1 juli 1852 met
Johannes Adrianus Neomagus, klerk, geboren te Erp op 16 december 1827, overleden te Rotterdam op 9 april 1887, zoon van Godefridus Antonius Neomagus en Jacoba Johanna Barbara Reijnen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Jacobus Hendrik Karel, spoorwegbeambte en commies en transporteur, geboren te Neeritter op 19 december 1852, overleden te Pretoria (Z.Afrika) in januari 1900.
  • 2 : Maria Angelina Isabella, geboren te Ittervoort op 21 februari 1854.
    Zij is getrouwd te Rotterdam op 9 april 1885 met George Henri van Poppelen, geboren te Nijmegen op 10 november 1848, zoon van Hendrik van Poppelen en Johanna Margreta Derx.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina