Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Dionisius Truijen, landbouwer, geboren te Beek (B) op 17 maart 1806, zoon van Peter Jan Truijen en Maria Catharina Braeken.


Hij is getrouwd te Beek (B) op 27 januari 1837 met
Maria Gertrudis Janssens, geboren te Beek (B) rond 1801, dochter van Hendrik Janssens en Johanna Margaretha Lipkens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendricus, landbouwer, geboren te Ittervoort op 17 november 1837.
    Hij is getrouwd te Peer (B) op 17 april 1871 met Maria Elisabeth Scheelen, geboren te Peer (B) op 10 december 1841, dochter van Petrus Joannes Scheelen en Anna Christina Vanheeswijk.
  • 3 : Pieter Jan, geboren te Ittervoort op 23 oktober 1841.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina