Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertrudis Dorothea Hubertina Clout, geboren te Thorn op 30 oktober 1870, overleden aldaar op 9 april 1951, dochter van Pieter Clout en Cornelia Seuntjens.


Zij is getrouwd te Thorn op 27 mei 1895 met
Pieter Joosten, geboren te Kessel op 1 mei 1863, overleden te Thorn op 19 oktober 1927, zoon van Joseph Godefridus Joosten en Joanna Maria Stevens.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina