Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jean Smeets, landbouwer, geboren te Stramproy rond 1770, overleden te Ittervoort op 3 maart 1836, zoon van Jan Smeets en Maria Arets.


Hij was gehuwd met
Catharine Elisabeth Simkens, landbouwster, geboren te Ittervoort rond 1767, overleden aldaar op 26 februari 1836, dochter van Mathieu Siemkens en Marie van Roije.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Theodore, RK priester, geboren te Ittervoort-Beersel op 13 september 1800, overleden te Maaseik op 29 mei 1890.
  • 2 : Johanne Marie, geboren te Ittervoort-Beersel op 25 november 1803, overleden aldaar op 24 maart 1820.
  • 3 : Jeanne Elisabeth, geboren te Ittervoort op 22 december 1806, overleden aldaar op 21 februari 1809.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina