Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertrudis Hubertina Snijkers, geboren te Ittervoort-Beersel op 9 november 1834, overleden te Maaseik op 8 februari 1906, dochter van Jacob Snijkers en Odilia Stakenborg.


Zij is getrouwd te Maaseik op 27 februari 1867 met
Hubert Adam Raedschelders, facteur der briefpost, geboren te Maaseik op 2 juli 1835, overleden aldaar op 23 december 1914, zoon van Mathijs Raedschelders en Anna Catharina Meekels.
(Hij is later getrouwd te Maaseik op 23 december 1914 met Maria Helena Snijckers, dienstmeid, geboren te Maaseik op 1 november 1856, dochter van Pieter Snijckers en Anna Maria Catharina Roijen. (Zij is eerder getrouwd te Maaseik op 6 januari 1883 met Theodorus Hendrik Ceresa, kleermaker, geboren te Neeritter op 11 januari 1860, overleden te Maaseik op 24 oktober 1900, zoon van Joannes Aloysius Ceresa en Elisabeth Theuwen.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina