Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Arets.


Zij was gehuwd met
Jan Smeets.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Cornelia, landbouwster, geboren te Stramproy rond 1757, overleden te Hunsel op 10 april 1837.
    Zij was gehuwd met Mathias Houben, landbouwer, geboren rond 1751, overleden te Hunsel op 5 juni 1805, zoon van Mathieu Houben.
  • 2 : Thomas, landbouwer, geboren te Stramproy op 1 december 1765, overleden te Ittervoort op 6 februari 1832.
    Hij is getrouwd te Stramproy op 20 april 1796 voor de kerk met Gertrudis Bosmans, landbouwster, geboren te Ittervoort rond 1772, overleden aldaar op 27 juli 1838.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina