Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Carolus Maximilianus Maria Wouters, winkelbediende, geboren te Haelen op 4 augustus 1905, overleden te Tilburg op 9 april 1981, zoon van Herman Wolter Wouters en Catharina Berendina Johanna Spaan.


Hij is getrouwd te Tilburg op 19 augustus 1941 met
Augustina Adriana Josephina Strijbosch, geboren te Loon op Zand op 19 maart 1907, overleden te Tilburg op 15 februari 1963, dochter van Augustinus Felix Strijbosch en Cornelia Hendrika Pijnenburg.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina