Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Margaretha Nuchelmans, geboren te Thorn rond 1754, overleden te Ittervoort-Beersel op 15 januari 1830.


Zij was gehuwd met
Renier Snijkers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacob, landbouwer, tuinier en boomsnoeier, geboren te Thorn op 27 januari 1794, overleden te Maaseik op 11 juli 1872.
    Hij is getrouwd te Thorn op 26 april 1821 met Odilia Stakenborg, geboren te Thorn op 14 februari 1800, overleden te Maaseik op 17 september 1884, dochter van Theodorus Stakenborg en Maria Catharina Pennings.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina