Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Marie Tulkens, landbouwster, geboren rond 1735, overleden te Ittervoort-Beersel op 30 juli 1805, dochter van Henrij Tulkens.


Zij was gehuwd met
Tilman Christis, landbouwer, geboren rond 1737, overleden te Ittervoort-Beersel op 21 juni 1812.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertrude, geboren rond 1759, overleden te Ittervoort op 4 februari 1807.
    Zij was gehuwd (1) met Theodore Smeets, landbouwer, overleden te Ittervoort op 13 februari 1793.
    Zij was gehuwd (2) met Theodoor Hilven, werkman en landbouwer, geboren rond 1747, overleden te Ittervoort op 30 januari 1807.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina