Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johannes Augustinus Penris, telegrafist, arbeider en spoorwegbeambte, geboren te Geleen rond 1899, overleden te Baexem op 12 september 1956, begraven aldaar, zoon van Pieter Theodoor Penris en Maria Sibilla Mevis.


Hij was gehuwd met
Anna Catharina Josephina Boots, geboren in het jaar 1911, overleden in het jaar 1994, begraven te Baexem.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmina Josephina Gerarda, geboren te Baexem op 27 september 1937, overleden aldaar op 20 februari 1945, begraven aldaar.
  • 2 : Renier Wilhelmus Gerardus, geboren te Baexem op 26 mei 1940, overleden te Roermond op 31 oktober 1944, begraven te Baexem.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina