Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Sophia Maria Gertrudis Daamen, geboren te Linne op 14 mei 1881, overleden te Swalmen op 23 augustus 1922, dochter van Theodoor Daamen en Maria Catharina Rutten.


Zij is getrouwd te Swalmen op 19 juni 1908 met
Johannes Hubertus Doezen, landbouwer, geboren te Swalmen op 5 november 1879, overleden aldaar op 21 november 1931, zoon van Wilhelmus Hubertus Doezen en Mechtildis Beckers.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina