Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Alice Berthe Ender.


Zij was gehuwd met
Johannes Wilhelmus Hubertus Dewinden, stationchef, geboren rond 1876.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johanna Gertruda Erica, geboren te Baexem op 10 maart 1915.
    Zij is getrouwd te Maastricht op 28 oktober 1942 met Johannes Hendricus Kroll, geboren te Sint-Pieter op 21 mei 1917, overleden op 9 juni 1997, zoon van Johannes Maria Kroll en Gertrudis Maria Hubertina Feij.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina