Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gerard Hubert van Thoor, spoorwegarbeider en ploegbaas.


Hij was gehuwd met
Helena Wolters, geboren te Stevensweert rond 1871, overleden te Baexem op 4 oktober 1948, dochter van Jacobus Hubertus Wolters en Anna Maria Laumen.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Hendrikus Gerardus Godefridus, bedrijfscontroleur, geboren te Baexem op 5 november 1909, overleden te Venlo op 11 juli 1968.
    Hij is getrouwd te Venlo op 19 september 1938 met Helena Hendrina van Osch, geboren te Venlo op 16 juli 1915, dochter van Gerardus van Osch en Elisabeth Henriette Salve.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina