Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johanna Hommen, landbouwster, geboren te Belfeld op 21 februari 1865, overleden aldaar op 21 februari 1934, dochter van Andreas Antonius Hommen en Petronella Peeters.


Haar zoon van een onbekende man:
  • 1 : Andreas Antonius, geboren te Belfeld op 8 februari 1889.

Zij is getrouwd te Belfeld op 23 mei 1898 (2) met
Hendrikus Thijssen, koopman, geboren te Beesel op 2 januari 1865, overleden te Belfeld op 3 mei 1951, zoon van Benedictus Thijssen en Joanna Wiers.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Hubertus Jacobus, stoffeerder en landbouwer, geboren te Belfeld op 9 oktober 1905, wonende te Reuver, overleden te Belfeld op 30 september 1974.
    Hij is getrouwd te Belfeld op 12 november 1936 met Gertrudis Berdina Schreurs, geboren te Neer op 14 juni 1917, wonende te Reuver, overleden te Belfeld op 14 oktober 1989, dochter van Hendrikus Hubertus Schreurs en Anna Gertrudis van Bekkum.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina