Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jozef Henri Hubert Jaspar, arts, geboren te Roermond op 17 november 1908, overleden op 25 januari 1959, begraven te Heythuysen, zoon van Henri Constant Hubert Jaspar en Maria Elisabeth Josephina Schaffhausen.


Hij is getrouwd te Baexem op 4 mei 1938 met
Marie Elise Josephine Louise Hermans, geboren te Baexem op 20 februari 1915, overleden te Heythuysen op 27 mei 1976, begraven aldaar, dochter van Hermanus Josephus Hubertus Hermans en Wilhelmina Philomena van den Schoor.
(Zij was later gehuwd met Joannes Antonius Godding, geboren te Maastricht op 6 september 1896, overleden te Roermond op 13 februari 1978. (Hij was weduwnaar van Maria Catharina Nuss.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina