Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Marie Baetsen.


Zij is getrouwd te Horn op 29 april 1744 voor de kerk met
Herman Vermeulen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jeanne, landbouwster, geboren te Horn, gedoopt op 7 februari 1745, wonende te Horn, overleden aldaar op 7 november 1807.
    Zij is getrouwd te Horn op 8 september 1767 voor de kerk met Guillaume Theeven, landbouwer, geboren te Horn, gedoopt op 18 november 1730, wonende te Horn, overleden aldaar op 1 april 1807.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina