Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petronella Tiesen, overleden te Horn op 19 januari 1771.


Zij is getrouwd te Horn op 16 juli 1749 voor de kerk met
Andreas Teven.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Windeline, geboren te Horn op 13 augustus 1759, overleden aldaar op 30 maart 1829.
    Zij is getrouwd te Horn op 3 februari 1778 voor de kerk met Michael Oijen, kuiper, geboren te Horn op 30 december 1753, overleden aldaar op 21 november 1834, zoon van Hendricus Oijen en Hendrina Geunes.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina