Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Christina op 't Roodt, geboren te Horn op 23 september 1726, overleden aldaar op 24 april 1805.


Zij is getrouwd te Horn op 14 september 1751 voor de kerk met
Joannes Peeters.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Joanna, akkervrouw en landbouwster, geboren te Horn op 11 oktober 1766, wonende aldaar, overleden aldaar op 17 augustus 1844.
    Zij is getrouwd te Horn op 13 augustus 1793 voor de kerk met Mattis van Geneigen, kleermaker en landbouwer, geboren te Beegden op 27 maart 1772, wonende te Horn, overleden aldaar op 11 april 1855, zoon van Mathis van Geneigen en Maria Geenen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina