Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Christina Thijsen, overleden te Horn op 20 januari 1781.


Zij is getrouwd te Horn op 8 februari 1736 voor de kerk met
Jacobus Linssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Marie, gedoopt te Horn op 18 september 1741, wonende aldaar, overleden aldaar op 25 juli 1810.
    Zij is getrouwd te Horn op 28 mei 1765 voor de kerk met Joannes van Pollaert, gedoopt te Horn op 2 november 1734, wonende aldaar, overleden aldaar op 22 december 1801, zoon van Christophorus Pollaert en Johanna Segers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina