Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Margaretha Maria van Dael, geboren te Maasniel op 3 september 1899, overleden te Roermond op 17 december 1989, dochter van Gerardus van Dael en Wilhelmina Hubertina Simons.


Zij is getrouwd te Maasniel op 14 juni 1924 met
Julius Knops, chauffeur, geboren te Horn op 10 februari 1901, overleden te Roermond op 2 januari 1951, zoon van Peter Hubert Knops en Anna Maria Adams.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria, geboren te Horn op 6 juli 1925, overleden te Aalst op 30 augustus 1992.
  • 2 : Johanna Eliza, geboren te Horn op 6 augustus 1926, overleden aldaar op 10 oktober 1926.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina