Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Constant Guillaume Hubert Hennekens, sigarenfabrikant, geboren te Beek op 7 december 1874, overleden aldaar op 9 mei 1937, zoon van Hubert Frederik Eugene Hennekens en Maria Catharina Sophia Rutten.


Hij is getrouwd te Maastricht op 2 september 1902 met
Maria Elisabeth Josephina Hubertina Ern. Hollman, geboren te Maastricht op 13 augustus 1882, dochter van Carolus Josephus Hubertus Hollman en Maria Hubertina Josephina Becker.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina