Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Jacobus Hölzenspies, handelsreiziger, geboren te Stevensweert op 4 juli 1842, overleden te Roermond op 8 december 1910, zoon van Willem Hölzenspies en Maria Catharina Didden.


Hij is getrouwd te Stevensweert op 22 december 1875 met
Emilie Louise Begemann, geboren te Stevensweert op 14 november 1840, overleden te Roermond op 5 december 1905, dochter van Christoph George Sigismund Begemann en Emelie de Wijs.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Catharina Dina, geboren te Roermond op 15 november 1878, overleden te Horn op 12 juni 1933.
    Zij is getrouwd te Roermond op 15 oktober 1908 met George Chrétien Herbschleb, geboren te Nieuwer-Amstel op 27 november 1880, overleden te Rotterdam op 14 februari 1932, zoon van Jean Frederik Herbschleb en Elisabeth Josephine Greeuw.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina