Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Maria Sophia Damzo, geboren te Gronsveld op 12 oktober 1899, overleden te Horn op 4 oktober 1941, dochter van Winandus Damzo en Maria Anna Pieters.


Zij is getrouwd te Gronsveld op 9 juni 1927 met
Hubertus Joannes Klinkenberg, zadelmaker, geboren te Eijsden op 1 mei 1902, overleden te Maastricht (Z) op 4 november 1969, zoon van Lambertus Hubertus Klinkenberg en Anna Hos.
(Hij was later gehuwd met Maria Elisabeth Hubertina Toorens.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina