Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jean Godin.


Hij was gehuwd met
Marie Catharinne Corvers, geboren te Lixhe (B) rond 1738, overleden te Horn op 27 juli 1818, dochter van Paschas Corvers en Jeanne l' Hoets.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jean Paschal, landbouwer, geboren te Oupeye (B) rond 1783, overleden te Horn op 4 november 1847.
    Hij is getrouwd te Horn op 22 juli 1813 met Margareta Evers, landbouwster, geboren te Horn rond 1786, wonende te Haelen, overleden te Horn op 9 december 1821, dochter van Antonius Evers en Maria Vossen.
    (Zij is eerder getrouwd te Horn op 7 januari 1807 met Mathias van de Wijer, brouwer en raadslid, gedoopt te Haelen op 5 juni 1778, wonende aldaar, overleden aldaar op 8 november 1811, zoon van Petrus van de Wijer en Maria Bernaerts.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina