Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Catharina Hubertina Nijssen.


Haar dochter van een onbekende man:
  • 1 : Joanna Hubertina, geboren te Horn op 23 januari 1894, overleden te Sittard op 6 mei 1941.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 27 juli 1920 met Nicolaas Siebers, telegrafist, geboren te Vierlingsbeek op 11 december 1894, overleden te Venray op 9 mei 1974, zoon van Willem Siebers en Johanna Lomme.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina