Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Christiaan Wilhelmus Woensdregt, geboren te Heythuysen op 26 januari 1865, overleden te Rotterdam op 26 mei 1905, zoon van Maarten Woensdregt en Joanna Catharina Salden.


Hij is getrouwd te Rotterdam op 7 augustus 1889 met
Elisabeth Nicolasina Bink, geboren te 's-Hertogenbosch op 5 januari 1862, overleden te Rotterdam op 26 december 1933, dochter van Johannes Bink en Antoinette Elisabeth Jeanne Fillet.
(Zij is later getrouwd te Rotterdam op 21 november 1906 met Pierre Hubert Heijenraadts, geboren te Luik.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina