Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hubertina Antoinetta Philomena Burton, winkelierster, geboren te Heythuysen op 27 april 1873, overleden te Zundert op 4 juli 1951, dochter van Louis Nicolas Hubert Burton en Maria Josepha Hubertina Spitz.


Zij is getrouwd te Bergen op Zoom op 8 oktober 1918 met
Gerardus Maria Wahlen, koopman, geboren te Utrecht op 10 juni 1876, overleden te Zundert op 22 april 1941, zoon van Johannes Jacobus Gerardus Wahlen en Anna Antonia Theissling.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina