Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jean Joseph van Baarle.


Hij was gehuwd met
Aldegonde van de Ven.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jeanne Elisabeth, geboren te Heythuysen op 19 april 1799, overleden te 's-Hertogenbosch op 11 april 1845.
    Zij is getrouwd te 's-Hertogenbosch op 2 mei 1833 met Arnoldus Antonius Hollanders, geboren te 's-Hertogenbosch op 26 mei 1800, overleden aldaar op 26 juni 1884, zoon van Joannes Baptista Hollanders en Maria Clasina Boons.
    (Hij is later getrouwd te 's-Hertogenbosch op 2 november 1850 met Maria Anna Theresia van Mulbregt, geboren te 's-Hertogenbosch.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina