Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Mathijs Jeuken, wachtmeester der huzaren, geboren te Heythuysen op 18 augustus 1840, zoon van Maria Jeuken.


Hij is getrouwd te Breda op 11 november 1874 (1) met
Pieternella van Opstal, geboren te Breda op 20 januari 1837, overleden aldaar op 30 augustus 1875, dochter van Theodorus Mathijs van Opstal en Maria Cornelia Harskam.

Hij is getrouwd te Breda op 16 augustus 1876 (2) met
Louisa Margaretha Derkzen van Angeren, geboren te Breda op 7 april 1839, overleden aldaar op 18 januari 1931, dochter van Antonie Derkzen van Angeren en Anna Antonia de Blinden.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina