Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmus Hendrikus Albertus Hendrickx, landbouwer, geboren te Nunhem op 21 november 1898, overleden te Sint Odiliënberg op 14 december 1990, begraven te Horn, zoon van Antonius Franciscus Hubertus Hendrickx en Anna Maria Hubertina van de Venne.


Hij is getrouwd te Sint Odiliënberg op 30 april 1929 met
Leonie Maria Dorothea Timmermans, geboren op 14 september 1900, overleden op 25 augustus 1990, begraven te Horn, dochter van Peter Hubertus Otgerus Timmermans en Maria Helena Backbier.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina