Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Willem Hubert Mestrum, geboren te Heel en Panheel op 30 juli 1851, overleden te Roermond op 27 december 1916.


Hij is getrouwd te Roermond op 27 april 1897 met
Maria Gertrudis Barten, geboren te Roermond op 2 februari 1859, overleden te Horn op 13 juli 1945, dochter van Martinus Barten en Anna Maria Cornelissen.
(Zij is eerder getrouwd te Horn op 21 april 1884 met Bernardus Jetten, dienstknecht, geboren te Heythuysen op 18 mei 1843, overleden te Roermond op 15 februari 1894, zoon van Martin Jetten en Anne Marie Craenen.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina