Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petrus Martinus Hubertus Smeets, leerlooier, geboren te Weert op 30 oktober 1880, overleden te Heythuysen op 23 mei 1933, zoon van Jacobus Smeets en Maria Elisabeth Caris.


Hij is getrouwd te Weert op 4 juni 1919 met
Catharina Paulina Smeulders, geboren te Maaseik (B) op 15 maart 1873, overleden te Heythuysen op 8 februari 1941, dochter van Wilhelmus Smeulders en Helena Hilven.
(Zij is eerder getrouwd te Weert op 1 mei 1905 met Petrus Meewis, schoenmaker, geboren te Weert op 4 juni 1875, overleden aldaar op 19 mei 1917, zoon van Petrus Joannes Meewis en Anna Maria Cuijpers.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Johannes, geboren te Heythuysen op 30 maart 1920, overleden aldaar op 6 juli 1922.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina