Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jean Steevens, geboren te Stramproy rond 1780, overleden te Heythuysen op 11 juni 1818, zoon van Theodore Steevens en Jeanne Janssen.


Hij was gehuwd met
Johanna Emerentia Jaspers, geboren te Weert op 29 mei 1777, dochter van Theodoor Jaspers en Anna Gielen.
(Zij is later getrouwd te Stramproy op 18 mei 1820 met Wilhelmus Govers, dagloner, geboren te Hunsel op 21 januari 1773, zoon van Reijnerus Govers en Maria Gijsen. (Hij is eerder getrouwd te Weert op 28 juni 1799 met Anna Marie Wiermans, geboren te Stramproy op 20 mei 1777, dochter van Jacques Wiermans en Elisabeth van Immessen.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina