Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Catharina Roest, geboren te Stramproy op 27 november 1815, overleden te Heythuysen op 12 maart 1902, dochter van Theodoor Roest en Elisabeth Touvena.


Zij is getrouwd te Stramproy op 28 april 1859 met
Martin Willekens, akkerknecht, geboren te Heythuysen op 12 februari 1810, overleden aldaar op 25 juli 1885, zoon van Jacobus Willekens en Joanna aan den Berg.
(Hij is eerder getrouwd te Heythuysen op 27 april 1835 met Marie Catharine Caelers, landbouwster, geboren te Heythuysen op 23 januari 1809, overleden aldaar op 19 maart 1852, dochter van Gerardus Calers en Petronella van de Boel.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina