Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Marie Vrencken.


Zij was gehuwd met
Mathieu Raetsen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Jeanne, geboren te Heythuysen rond 1748, overleden aldaar op 4 december 1813.
  • 3 : Lambert, geboren te Heythuysen rond 1753, overleden aldaar op 14 april 1810.
  • 4 : Anna, geboren te Heythuysen, gedoopt aldaar op 20 maart 1758, overleden aldaar op 12 mei 1837.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 20 mei 1783 voor de kerk met Winandus van Lier, koster, gedoopt te Heythuysen op 8 mei 1757, overleden aldaar op 5 november 1833, zoon van Joannes Henricus van Lier en Beatrix Reinders.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina