Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anne Marie Sanders.


Zij was gehuwd met
Pierre Notermans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrik, geboren te Obbicht rond 1777, overleden te Heythuysen op 9 februari 1803.
    Hij was gehuwd met Maria Martina Eymals, dagloonster, gedoopt te Heythuysen op 21 oktober 1775, overleden aldaar op 27 april 1817, dochter van Lambertus Eymals en Gertrudis Verheijden.
    (Zij is later getrouwd te Heythuysen op 5 mei 1814 met Jacobus Houtackers, dagloner, koopman, kramer en horloger, gedoopt te Neer op 4 september 1791, wonende te Heythuysen, overleden te Weert op 27 februari 1852, zoon van Joannes Hautackers en Christina Metzemakers. (Hij is later getrouwd te Nederweert op 20 mei 1818 met Elisabeth Turken, dagloonster, geboren te Nederweert op 9 oktober 1779, dochter van Joannes Turken en Mathea Seerden. Hij is later getrouwd te Nederweert op 14 november 1821 met Petronelle Bosmans, dienstmeid, geboren te Thorn op 25 juni 1777, dochter van Henricus Bosmans en Anna Kritsels.))Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina