Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Baetsen.


Zij was gehuwd met
Pieter Nijssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Henricus, akkerman, geboren te Roggel rond 1765, wonende aldaar, overleden te Heythuysen op 15 februari 1847.
    Hij is getrouwd te Roggel op 25 mei 1791 voor de kerk met Jacoba Linssen, gedoopt te Neer op 10 mei 1765, wonende te Roggel, overleden aldaar op 3 september 1827, dochter van Johannes Linsen en Helena Wulms.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina