Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gertrudis Baetsen.


Zij was gehuwd met
Johannes Nijs.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Helena, geboren te Roggel rond 1767, wonende aldaar en te Heythuysen, overleden aldaar op 20 januari 1832.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 7 augustus 1785 voor de kerk met Jacobus Klompen, landbouwer, geboren te Heythuysen rond 1756, wonende te Roggel en te Heythuysen, overleden aldaar op 1 maart 1834, zoon van Lambertus Clompen en Theodora Deckers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina