Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Nabben.


Hij was gehuwd met
Maria Bos.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joanna Mathea, dienstmeid, geboren te Broekhuizenvorst op 15 november 1836, overleden te Heythuysen op 5 augustus 1906.
    Zij is getrouwd te Maasbree op 18 augustus 1877 met Gerard Peeters, landbouwer, geboren te Maasbree op 23 november 1833, overleden te Heythuysen op 24 augustus 1912, zoon van Mathijs Peeters en Hendrica van Deurssen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina