Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petrus Pantaloon van Moorsel, geboren te Heeze rond 1805, overleden te Heythuysen op 15 februari 1882, zoon van Hendrik van Moorsel en Joanna Maria Voncken.


Hij was gehuwd met
Jeanne Gertrude Alexandrine de la Marck, geboren te Baexem op 12 januari 1804, overleden te Heythuysen op 20 juni 1880, dochter van Maria Philippus Ernest Leonard de la Marck en Maria Stephana Helena de Radzitzky van Oostenrijk.
(Zij is eerder getrouwd te Baexem op 20 april 1836 met Karel Lodewijk Jozef Rubens, geboren te Maaseik (B) op 13 maart 1803, overleden te Baexem op 27 september 1841, zoon van Joseph Bernard Martinus Rubens en Maria Gertrudis Scherpenseel.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Virgina Maria Helena, geboren te Heythuysen op 29 oktober 1844, overleden aldaar op 2 januari 1845.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina