Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Louis Kupers.


Hij was gehuwd met
Anna Maria Ververs.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Catharina, geboren te Susteren rond 1818, overleden te Heythuysen op 13 september 1854.
    Zij was gehuwd met Silvestre Knapen, wever, geboren te Nederweert op 2 mei 1818, overleden aldaar op 16 februari 1914, zoon van Willem Knapen en Joanna Maria Veugen.
    (Hij was later gehuwd met Hendrina Marcus, geboren te Nederweert op 3 september 1833, overleden aldaar op 2 mei 1867, dochter van Joannes Mathias Marcus en Geertrudis Verstraten. Hij was later gehuwd met Maria Helena Sniekers, geboren te Stramproy rond 1841, overleden te Nederweert op 16 april 1910, dochter van Renier Sniekers en Elisabeth Teuwen.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina