Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jan Sijben.


Hij was gehuwd met
Joanna Janssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria, akkerbouwster, geboren te Heythuysen op 24 januari 1762, overleden aldaar op 5 september 1830.
    Zij is getrouwd te Heythuysen op 18 januari 1791 voor de kerk met Hendrik Knapen, smid en hoefsmid, geboren te Weert op 13 november 1762, overleden te Heythuysen op 12 mei 1843, zoon van Gisbertus Knapen en Catharina van de Windelen.
    (Hij was weduwnaar van Catharina Kampen.)
  • 2 : Willem, geboren te Heythuysen op 28 juli 1764, overleden aldaar op 20 mei 1838.
    Hij is getrouwd te Leveroy op 1 februari 1791 voor de kerk met Martina Kessels, geboren te Leveroy op 18 mei 1765, overleden te Heythuysen op 23 maart 1838, dochter van Joannes Kessels en Antonia Houben.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina