Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Schild, geboren op 3 april 1882, wonende te Heythuysen, overleden op 8 januari 1958, begraven te Heythuysen.


Zij was gehuwd met
Peter Joannes Jacobus Heeskens, wegwerker en kantonnier, geboren te Heythuysen op 3 april 1880, wonende aldaar, overleden aldaar op 3 april 1956, begraven aldaar, zoon van Gerardus Hubertus Heeskens en Maria Elisabeth Geusens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Heythuysen op 10 januari 1908.
  • 3 : Maria Catharina Christina, geboren te Heythuysen op 26 juli 1914, overleden te Weert (Z) op 2 januari 1978, begraven te Heythuysen.
  • 4 : Anna Maria Elisabeth, geboren te Heythuysen op 1 juli 1920, overleden aldaar op 27 september 1999.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina