Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hubert Ferfers, geboren te Schiefbahn (D) op 4 september 1870, overleden te Heythuysen op 25 november 1929, zoon van Johann Ferfers en Julia Theissen.


Hij was gehuwd met
Wilhelmina Heijnen, geboren te Heythuysen op 13 november 1867, overleden te Born op 12 april 1948, dochter van Theodorus Heijnen en Anna Maria Nijskens.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Petronella Juliana, geboren te Heythuysen op 7 februari 1909, overleden aldaar op 19 februari 1909.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina