Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Cornelia Maria van Empel, geboren te Tilburg op 14 februari 1891, overleden te Heythuysen op 24 september 1939, begraven aldaar, dochter van Jacobus van Empel en Wilhelmina Cornelia Voskens.


Zij is getrouwd te Tilburg op 5 februari 1918 met
Joseph Hubert Guillaume Niessen, lederfabrikant, geboren te Heythuysen op 30 juli 1883, wonende aldaar, overleden aldaar op 22 juni 1951, begraven aldaar, zoon van Johannes Hubertus Niessen en Agnes Josephina Gulikers.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Jacques Joseph Hubert Marie, geboren te Heythuysen op 28 maart 1920, wonende aldaar, overleden te Schwenningen (D) op 23 september 1976, begraven te Heythuysen.
  • 3 : Hubertus Wilhelmus Ludovicus Marie, geboren te Heythuysen op 4 juli 1921, overleden te Nijmegen (Z) op 11 augustus 1990.
  • 4 : Louisa Wilhelmina Johanna Henriette, geboren te Heythuysen op 21 september 1922, overleden aldaar op 17 maart 1924.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina