Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Ursula Josephina de Wispelaere.


Zij was gehuwd met
Jean Joseph Guillaume Arnauld van den Eertwegh, geboren te Heythuysen op 9 maart 1802, overleden aldaar op 25 februari 1864, zoon van Arnoldus Leonardus van den Eertwegh en Maria Magdalena Schoufs.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Doodgeboren zoon, geboren te Heythuysen op 10 mei 1845.
  • 5 : Jan Pieter Hubert, rijksambtenaar, geboren te Heythuysen op 5 april 1848, overleden te Maasniel op 12 april 1928.
    Hij is getrouwd te Roermond op 27 mei 1879 met Joanna Maria Hubertina Eijk, naaister, geboren te Roermond op 16 april 1853, overleden te Gulpen op 7 februari 1930, dochter van Johannes Petrus Eijk en Maria Elsabeth Lilevi.
  • 6 : Maria Emilia Hubertina, hoedenmaakster, geboren te Heythuysen op 3 mei 1851.
    Zij is getrouwd te Brussel op 7 november 1888 met Jean Etienne Rijkers, bediende, geboren te Brussel op 6 februari 1823, zoon van Jean Rijkers en Marie Anne Goossens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina