Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petrus Schroijen.


Hij was gehuwd met
Elisabeth Houben.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes, landbouwer, geboren te Kinrooi (B) rond 1763, wonende te Roggel, overleden te Heythuysen op 12 januari 1841.
    Hij is getrouwd te Roggel op 5 februari 1792 voor de kerk (1) met Elisabeth Wijers, wonende te Roggel, overleden aldaar op 23 februari 1795.
    Hij is getrouwd te Roggel op 13 april 1795 voor de kerk (2) met Theodora Houben, landbouwster, geboren te Baexem rond 1771, wonende te Roggel, overleden te Heythuysen op 7 januari 1856, dochter van Mathieu Houben en Elisabeth Hoens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina