Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Pierre Cremers.


Hij was gehuwd met
Elisabeth Berben.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus, geboren te Stramproy rond 1754, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 17 mei 1809.
    Hij is getrouwd te Roggel op 22 oktober 1777 voor de kerk met Joanna Nijs, landbouwster, geboren te Heythuysen rond 1753, wonende aldaar, overleden aldaar op 6 februari 1837, dochter van Jacobus Nijs en Christina Fabri.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina